За КИС 13 PLAY

КИС 13 PLAY е най-новата платформа в портфолиото на телевизия КИС 13.

В КИС 13 PLAY ще намерите онлайн всички предавания и рубрики, излъчвани по телевизия КИС 13, без изключение.

Така телевизия КИС 13 става още по-достъпна за зрителите си, давайки възможност да гледате всичко важно онлайн, независимо кога и къде се намират.

Платформата е разделена на няколко категории, които ще се допълват и развиват с разширяването на дейността на КИС 13:

НОВИНИТЕ – Предвид големия зрителски интерес към Новинарската емисия на КИС 13, и като единствена телевизия в региона поддържаща такава, в категория „Новините“ ще публикуваме всички новинарски емисии така, както сме ви ги показали и по телевизия КИС 13. Това е практика, която стартира от началото на 2023 година, паралелно със пускането на платформата КИС 13 PLAY.

ОТ ПЪРВО ЛИЦЕ – Тук ще публикуваме всички издания на „От първо лице“, където телевизия КИС 13 ви показва пресконференции, брифинги, изявления на обществени организации, политически сили и други, както и пълен запис на събития с обществен интерес, без монтаж.

ПЛЮС + – В „ПЛЮС +“ ще ви показваме една от новите рубрики на телевизия КИС 13, която излъчваме след Новините. В „ПЛЮС +“ КИС 13 ви представя в разширен формат някоя от темите в емисиите, за да получите още по-подробна информация по важните за деня теми и въпроси.

МЕСТНА ВЛАСТ – КИС 13 по традиция ви показва пълен запис от заседанията на Общинските съвети в Разград, Търговище, Бяла, Сливо поле и Две могили, които излъчваме и по телевизията.

ВИДИМО и НЕВИДИМО – В категорията ще публикуваме и най-новото попълнение в програмата на КИС 13 – публицистичното предаване „Видимо и Невидимо“, което излъчваме всеки делничен ден. Предаването се състои в 5 програмни линии с различни тематични насочености, които се ротират от понеделник до петък.

Добре познатият основен уебсайт на КИС 13 – www.kiss13.net остава с новинарски и имиджов за телевизията профил, като на него може да намерите най-актуалните новини по начин и във вид, в който никой друг няма да ви ги покаже!